söndag, februari 05, 2006

byggvaruhus

är mycket märkliga ställen. egna små världar/universum nästan *ler* alla verkade fått samma idé som vi idag - att fara till byggvaruhuset och kolla efter "den där grejen till det där projektet". Vi har sedan april förra året haft ett pågående projekt - bänkskiva i köket. Idag bestämde vi att vi skulle samla info om priser och möjliga lösningar för att bestämma oss under veckan *skrattar* Vi har lärt oss att det inte är idé att säga att vi får/ska bestämma si direkt.
I alla fall - först K-Rauta, ett av de fräschaste varuhusen med juste personal och den enda som inte har en pölsemannen (kul hemsida *skrattar*) utanför/i. Utan en short stop, med hälsosamma mackor och sallader! Kan detta månne vara för att locka HELA familjen? Sedan Bauhaus. Och sist Hornbach.

Vi kom hem med kattsand, kattgräs och en karda till... katten *skrattar* Men nu tror jag vi har lösningen för att slippa borra i väggar och leka snickare. Det blir en bänkskiva i bok (?) och 4 ben, 90 cm höga med skruvar som gör att de kan höjas någon cm. Dessutom ska stället där vi köper skivan få äran att såga till den. först såga av så den blir 1450 mm (den vi såg var 2020) och sedan göra själva kanten. På ena sidan kan den ju bara vara 40 cm djup = någon typ av hörnsågning behövs...

Inga kommentarer: