söndag, januari 15, 2006

Lägenhetsvisning

Här är vårt fina hus...

Hörde mystiska röster i trappan idag. Vi bor högst upp så det är ovanligt att folk kommer ända upp hit. Och när jag hörde dörren till grannen öppnas var jag tvungen att tjuvkika. Han är nämligen dansk yrkesmilitär och på väg till Afganistan. 2 finklädda damer. Efter en stunds tjuvtittande - mäklare.

Och snart strömmade folk in. Blev tvungen att sätta på hög musik och dammsuga *skrattar* Vi har ju haft det helt underbart med krogen som granne - han är borta 6 månader å hemma ett par veckor. Sedan har vi ju ingen som bor över oss (hör bara när folk hämtar grejer på vinden) och ingen under oss. För han bor i USA och har sin lägenhet som typ lagringsutrymme. Var tvungen att kolla upp grannens lägenhet hos mäklarna i alla fall. Verkar ju helt OK... Vi har en 3:a, inte alls iordninggjord som hans men ändå ett extra rum. Gav lite mer än deras utgångspris på hans men... kanske att den kommer upp en bit. Vår hyra är lägre med...

3 kommentarer:

Namnlös sa...

Kul att se grannens lägenhet! Vilken hemskt smaklös 80-tals-tunga han hade ovanför sängen. Otroligt kul faktiskt, att nån har såna planscher kvar!

Hoppas det blir en dam som köper - finklädda damer kan vara rätt tysta grannar tror jag. :-D

Angående planlösningen blir det ju verkligen tydligt vad bra det är att ha ert sovrum, så att ni kan utnyttja hela det stora matrummet till umgängesdel också.

ninaboel sa...

hmm... ja de kan vara tysta men de kan också tycka att vi låter... när grannen var hemma innan jul och hade "nissefest" så kan man lugnt säga att det var lyhört här. Något vi sluppit vara medvetna om tidigare *skrattar*

Fast det är klart man kan väl inte leva i ett paradis för evigt...

Du som har sån'n koll på bostadsmarknaden - vad tror du om priset? *funderar* Odj är ju sugen på att köpa så vi får hela våningen för oss själva *skrattar* kanske bygga så det blir 4 rum i fil!

Anna-Stina sa...

Jättefint hus ni bor i, och lagom låga månadsavgifter! Malmö är ju också en trevlig stad, kanske hamnar man där någon gång.