
På Roskilde lagar vi alltid favoriten som man kan göra med endast en kastrull. Makaroner med veggobolognesesås i påse. Perfekt campingmat. Först kokar man makaronerna så att det är lite lagom med vatten kvar för såsen att blandas i (typ 3-4 dl) sedan får det koka tillsammans de sista minutrarna och så serverar man det med ketchup. Mumsigt värre. Närande och gott på samma gång. Och lättlagat trots att kastrullen är lite sunkig att diska iofs. Fast det handlar väl mer om att det överlag är klurigare att diska när man är utan ordentligt kök och kanske måste gå
till en vattenränna och försöka få till något tjusigt.

2 kommentarer:
Nu har jag skrivit ut mitt första recept! Har så mycket att göra på jobbet att jag måste motstå instinkten och vänta med storsökandet till ikväll. ;-)
Jag tror att jag gör en liten samlig med recept att ha i en plastficka eller två, så att man slipper spilla på pappret.
Det första receptet är: Tastelines lätta champinjoncrèpes!
ja men oh så bra! jag tänkte göra plastmappar med rutter utskrivna från guide michelin (viamichelin.com). Det ska bli så himla häftigt! Att åka husbil i Europa bara så där! Med människor jag vill vara med mest av allt *längtar*
Skicka en kommentar