tisdag, december 12, 2006

Najs helg

Helgen började med julfest på fredagskvällen. Den var på casinot i Malmö. Trevlig tillställning. Jag fick fin veggomat - inte julmat men godkänt. Vi satt vid en hel massa bord så man fick vara social med de man satt vid. Det var jag. Sedan skulle det vara dans till Fernandoz. de var inte så där superpoppis hos oss. Snackade och vimsade en massa tills det var som förra gången på casionot. det kändes som om alla slukats upp av jorden. Skumt. Åsa och jag gick till Brogatan dit syster försökt dra mig i över en timme när vi kom tror jag. Lagom tills vi varit där typ 10 minuter så drog hon *ler* I alla fall så fanns där Evelina, Cissi, Markus, Jon, Kongo och Odj när vi kom. Trevligt. Markus fick gå till Stippes när vi andra göttade oss innan det blev stängning och dags att dra hemåt.
Hemma låg lisavännen och sov så henne träffade jag lördag "morgon".

Efter att vi käkat frukost och socializat så gick vi på stan en sväng. Fika på Cosmo och koll i butiker. Hem för att vila ett tag - och äta en falafel. Sedan var det dags att göra sig redo för kvällens galaföreställning, Stjärnklart. Tommy Körberg, Jill Johnson, Andreas Jonsson, Lotta Engberg och.. Pablo? Började med bubbel och mingel. show, finmat och vin och så show innan drinkdags. Trevligt. Efter att vi insett att jag, Lisa och Evelina var sist kvar i lokalen så drog vi till Brogatan. En god Fidel Castro nere på klubben. Meddelande kom om August födelsedag så då blev det att gå till Nobel och fira med de andra kufarna. Bjuuutiful.

Sol när jag slog upp ögonen på söndagen, och inte mycket vind. Betyder bara en sak - discgolf. Lisa hängde tappert på mig, Odj och Evelina och lyckades hamna mitt i värsta backen på första kastet. Modigt hämtade hon discen och fortsatte. Vi körde 9 hål. Väl hemma blev det filmen snapphanar, saffransrisotto och mys.

Inga kommentarer: