lördag, mars 17, 2007

Titta det snöar

Målat, målat och målat och nu är "allting blir vitt vitt vitt". Vär hall har tidigare haft en fantastisk cerise färg på 3 väggar och en underbar munkgul på en vägg. Men nu är det slut på gamla tider. Tänkte att de där färgerna kanske får en som kunde tänka sig lägenheten att inte se förbi det. Jag vet inte men det verkar som om en del liksom förlorat lite fantasi. De behöver att allt är undanstuvat, bortplockat och utom synhåll för att de ska kunna se sig själva i en bostad.
Det kanske är svårt att se förbi saker som foton och speciella färger. Jag vet inte. Jag brukar gilla personlighet. Men nu blir det att följa mäklartipsen men så mycket bort som möjligt och så målning av väggarna där vi har tagit ut svängarna.

Det betyder att vardagsrummet också ska få byta färg. Från lila till.... sandfärgat kanske. Vitt känns bara för trist. Det är vitt i matsalen med. Jag tror det är bra om de båda rummen har olika färg för då känner man mer att de faktiskt inte är samma rum. De skiljs ju åt av skjutdörrarna men när de är öppna, som de oftast är så är det gött att kolla in på något annat än de vita man själv befinner sig i :-)

Inga kommentarer: