söndag, maj 25, 2008

Lite reklam men också konsumentupplysning

Nu kan jag bara inte sluta tävla *ler* Hittade en del andra ställen där man kunde vinna fina grejer till min lilla guldgris! Babyshop har jättefina grejer. Har handlat nanooudress till Hillevi därifrån (eller Oddbjörn gjorde det). De var suveräna eftersom vi först reklamerade suiten från Holly´s som bara sprack i sömmarna - köper ALDRIG mer Hollys trots det urfina guldtrycket på brunt tyg. Men det var inga problem att reklamera och välja ny vara. Plus på min lista sådant där.

Jag tävlar om tuffa barnkläder & prylar från Babyshop.seMuppsans blogg - Tävla HÄR du oxå..!

fredag, maj 23, 2008

Mycket handlar om barnkläder

Tänk att innan Hillevi kom hade jag ingen koll på barnkläder. Jag menar inte bara storlekar utan ALLT. Jag visste att det fanns på H&M, KappAhl och Lindex. Men nu!

En helt ny värld har öppnat sig med de mest fantastiska mönster, färger och kvaliteter. Mycket dansk finns det här hemma. De är bra på kläder med unisex tryck, fäger och känsla. Dessutom är det ofta ekotextil. Ett av alla danska märken är Nanoou.

Finast just nu och som jag gärna skulle köpa om vi hade kvar på klädkontot denna månad är deras Plyschjacka. perfekt för sommarkvällarna. Den finns till bra pris på Wiells hörna (http://www.wiell.com). En butik som förövrigt har rea på det mesta just nu då de nylanserat sin hemsida.

När jag såg att de hade en tävling där man kan vinna ett plagg från just Nanoou(http://blogg.wiell.com/?p=153) så nappade jag direkt. Plyschjackan vill jag vinna :-) Just för att jag nästan drömmer om hur bra den kommer vara hela sommaren. Dessutom är blått fint, på tjejer också *skrattar* Även om en dam på bussen idag tog Hillevi för en kille fast hon hade klänning...