torsdag, april 05, 2007

Lägenheten såld

Efter en lååång spännande tisdag med massor av bud så kom de två sista buden på onsdagen och budgivningen avslutades. På kvällen skrev vi kontrakt. Det enda som återstår är väl om de nya blir godkända i föreningen *ler* Jättetrevliga var de i alla fall.

söndag, april 01, 2007

35 sällskap!

35 sällskap var och tittade på vår lägenhet idag sa mäklare sandra när hon ringde. Hon hade tänkt sig runt 20. Så detta var ju jättebra! Det var kö utanför huset! Vi käkade lunchmacka och väntade på att bli upphämtade av jeff för färd till discgolfbanan, runt 14 gick vi mot videomix eller kjollen rättare sagt där han skulle stanna. Gick på andra sidan gatan och vad såg vi?! Kö! In till vårt hus *skrattar* Har foto men har städat undan sladden för överföring så det kommer. Det är visning imorgon också som redan är utlyst så budgivningen kommer väl igång efter det kan jag tänka, typ tisdag. Då är det en specialvisning också på dagen.
Frisbeegolf var grymt skönt idag! Nina, Jeff, Evelina, Jag och Odj. Mysigt sällskap, solen sken, fika vid hål 10. Otroligt skönt. Slutade på 108! Rätt OK för att vara jag *ler*